Aktiviteter / Turneringer

Narvesen Tour 2021

Bli med på Narvesen Tour! Åpen klubbturnering for alle jenter og gutter i alderen 6 til 19 år.

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i regionene. Vår region heter Region Sør. Alle jenter og gutter i alderen 9-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring.

Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Narvesen Tour kommer til Vrådal Golfklubb/Golfbane 22 mai. Terminliste og påmelding i Golfbox.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å melde deg på, ta kontakt med oss på vradalgolfklubb@gmail.com

Veien til golf  – kurs

Vrådal GK arrangerer i år Veien til golf kurs, dette er et kurs som du må ha for og kunne spille på en golfbane. På kurset lærer du regler og hvordan man skal spille golf. Kurset går over to dager, lørdag og søndag, og det blir en pause midt på dagen til lunsj.

Videre informasjon om disse kursene blir lagt ut på nettsiden og på Facebook siden vår Vrådal golf

Turneringer

Planlagte turneringer: