Om Vrådal Golfklubb

Hull 3

Vrådal Golfklubb ble stiftet i 1989 og hadde aktivitet på en liten driving range i noen år. Det var kun liten aktivitet her, men da golfbanen stod ferdig på Fossøy i 2013, våknet interessen igjen og golfklubben gjenoppstod. Klubben har ca. 180 medlemmer nå og disse er fordelt på både hytteeiere og personer fra nærområdet. For sesongen 2021 planlegger vi nå Veien til Golf-kurs, klubbmesterskap og andre turneringer i tillegg er vi med på dugnader på banen og Vrådalsdagen.

Medlemskap i Vrådal Golfklubb koster 1500 for hovedmedlem, 1200 for familiemedlem og 500 kr for junior (t.o.m. 19 år), dette inkluderer også medlemsbladet Norsk Golf. For videre informasjon om priser og pakker klikk her. For nye spillere som ikke har grønt kort eller Veien til Golf-kurs fra før, vil vi tilby dette kurset hos oss. Vær oppmerksom på at man må ha grønt kort / Veien til golf-kurs og medlemskap i en klubb for å kunne spille på banen i Vrådal.

For mer informasjon og innmelding, send en e-post til vradalgolfklubb@gmail.com

Vrådal Golfklubb ligger på Fossøy i Nisser i Kviteseid kommune.

Comments are closed.