Vrådal Golfklubb

Par putt på hull 3

Vrådal Golfklubb ble stiftet i 1989 og hadde aktivitet på en liten driving range i noen år. Det var kun liten aktivitet her, men da golfbanen stod ferdig på Fossøy i 2013, våknet interessen igjen og golfklubben gjenoppstod. Klubben har ca. 150 medlemmer nå og disse er fordelt på både hytteeiere og personer fra nærområdet. Fra og med sesongen 2017 vil vi tilby faste spillekvelder for medlemmer, Veien til Golf-kurs, klubbmesterskap og nattgolf-turnering, i tillegg er vi med på dugnader på banen og Vrådalsdagen.

Medlemskap i Vrådal Golfklubb koster 1500 for hovedmedlem, 1200 for familiemedlem, 500 kr for junior (t.o.m. 19 år) samt så har vi et Familie medlemskap som inkluderer 2 voksne og x antall juniorer til en pris på 2700, dette inkluderer også medlemsbladet Norsk Golf. For nye spillere som ikke har grønt kort eller Veien til Golf-kurs fra før, kan vi tilby Veien til Golf-kurs. Vær oppmerksom på at man må ha grønt kort / Veien til golf-kurs og medlemskap i en klubb for å kunne spille på banen i Vrådal.

For mer informasjon og innmelding, send en e-post til vradalgolfklubb@gmail.com